Misiunea personala

YINFiecare dintre noi vine in aceasta viata cu  un rol bine stabilit ,  cu o harta in care este trecut istoricul vietilor anterioare cu bune si cu rele , precum si lectiile pe care le mai avem de invatat si treptele pe care trebuie sa le urcam intru desavarsire ca spirit.

Dualitatea este specifica  modului  in care functioneaza taramul fizic .Este alb sau negru, bun sau rau , corect sau gresit ,separa lucrurile , oamenii , judeca , creaza conflicte.Este prapastia eu-tu ,creaza mentalitatea  „ eu impotriva ta „ .   Oamenii se compara pe ei cu altii,se judeca a fi „ mai buni” sau „mai rai” decat altii, conducand la exacerbarea EGO-ului sau la ura de sine. In dualitate ceva sau cineva este mai „bun” decat altceva sau altcineva , efectul fiind suferinta la care s-a ajuns in prezent pe Planeta. Intotdeauna dualitatea este conflictul dintre pozitiv si negativ.

Dualitatea este produsul  EGO-ului identificat cu mintea , al perceptiilor  limitate , al  conceptiilor perimate  .Si bineinteles  perceptia  creaza Realitatea.

Oare raul este chiar atat de rau ? Nu cumva noi suntem cei care atragem acele situatii , oameni care manifesta raul in vietile noastre ? Acei oameni sunt oglinzile noastre , ne arata de fapt ce e nevoie sa schimbam la noi pentru a evolua . Daca nu ar exista raul cum vom mai putea  intelege lectiile ce ne sunt predate ,uneori chiar prin mari crize existentiale ? Este semnul ca am ratacit Calea.

Binele este tot timpul bine ?  In orice rau exista un bine si in orice bine exista un rau.

Poti sa primesti  o functie sau  o mostenire,  care in timp se pot dovedi adevarate pietre de moara .

Pentru a rezolva nefericirea din exterior este necesar să rezolvăm problemele din interior. Propriile dorinte,expectatii ( ispita din interior ,mintea care s-a identificat cu EGO-ul )  ne blochează cresterea. Pentru a le indeplini devenim dependenti de oameni,  lucruri si situatii exterioare noua. Dependenta inseamna vulnerabilitate . Sa fi  autonom este tinta pe care este necesar sa o atingem. Este constientizarea si scoaterea la lumina a potentialului nostru interior , este putere, demnitate , verticalitate , bucuria de a trai , de a actiona cum  dicteaza forul  interior, autenticitate.

Pana la urma  omul poate fi asimilat cu un copac . Copacul este intotdeauna vertical , indiferent de furtunile care se abat asupra lui  .De noi depinde sa ramanem verticali , pentru ca tot ceea ce ne este necesar se afla in noi. Avem potentialul de a ne autovindeca , de a ne ridica daca am „cazut’’ .Daca samanta a fost plantata intr-un teren fertil ,curatat de „ buruieni” ,a fost ingrijita , iubita ,” udata”  la timp , atunci copacul va creste frumos , in armonie cu el si cu tot ceea ce il inconjoara.

Este o binecuvantare atunci cand Crucea pe care o avem de dus este grea si Calea presarata cu spini. Inseamna ca Dumnezeu ne iubeste. Indiferent de situatie ,important este sa nu ne pierdem credinta .

Oamenii  nu cred decat in ceea ce percep cu cele 5 simturi .Poate de aceea  comoara care este in noi  a fost cu buna stiinta ascunsa pentru a ni se testa credinta. Comoara din noi este Constiinta pura care este conectata cu cea a Creatorului si cu tot ceea ce este. Rolul nostru este acela de a redeveni Constiinta pura ,de a ajunge la UNIME.

„Eu si Tatal suntem unul „ ( ISUS)..Acesta  este modul in care functioneaza Creatia – prin punerea impreuna a Intregului.

Pentru a  deschide usa  pacii in viata noastra  este necesar  sa cream o punte eu – tu  si sa dam drumul definitiv  dualitatii.

Te rog să îmi lasi un comentariu mai jos prin care să îti expui punctul de vedere referitor la articol.

Cu recunostinta ,

Liliana

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s