Imparatia lui Dumnezeu

copiii

” Lasati copiii sa vina la Mine, caci a unora ca acestia este Imparatia lui Dumnezeu. Adevarat zic voua : Cine nu va primi imparatia lui Dumnezeu ca un copil , nu va intra in ea “ (Iisus)

Este o porunca sau libera alegere a fiecaruia ? Iisus este izvor nemarginit de iubire si adevar ,nu impune ci ne indeamna sa-I urmam Calea cu fapta buna, curatenia ,nevinovatia, autenticitatea copilului interior care se afla in fiecare din noi. Comunicati deschis,fiti autentici ,pentru ca  reprimand trairile,sentimentele, veti adauga furii,nemultumiri la corpul durere existent (suma emotiilor si gandurilor negative) ,acesta alimentand EGO-ul care reprezinta bariera in fata iubirii,bucuriei ,deci al Sinelui autentic. Imparatia lui Dumnezeu se afla in interiorul nostru, in tot ceea ce este si nu separat de noi cum eronat am fost programati.Atata timp cat vom continua sa privim lucrurile din acest punct de vedere ,ne va fi foarte greu sa ne mantuim. Doar credinta noastra ne va mantui .
In viziunea mea , in imparatia lui Dumnezeu isi va gasi locul doar acela ce va deveni intelept cu suflet de copil ,acela care a dobandit intelepciunea de a transcende EGO-ul pentru a ajunge la copilul din el, la inima smerita si nevinovata de copil.
“Imparatia lui Dumnezeu nu vine in asa fel ca sa izbeasca privirile.Nu se poate zice : Uite-o aici! sau Uite-o acolo ! Caci iata imparatia lui Dumnezeu este inlauntrul vostru “ (Iisus).

Cu recunostinta,

Liliana

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s