Keanu Reeves – un OM, un exemplu de moralitate

„Eu nu pot face parte dintr-o lume în care bărbații își îmbracă soțiile ca pe niște prostituate, ajutându-le să pună în evidență lucrurile care ar trebui prețuite; o lume în care nu există conceptul de onoare și demnitate, și te poți baza doar pe oamenii care spun ‚Promit’. O lume în care femeile nu-și doresc copii, și bărbații nu-și doresc o familie. În care fraierii se cred superiori, se consideră importanți stând la volanul unor mașini care aparțin de fapt părinților lor și oricine are un pic de influență încearcă să-ți demonstreze că tu ești un nimeni.

O lume în care oamenii declară în mod fals că ei cred în Dumnezeu, când de fapt stau cu sticla de alcool în mână, lipsiți total de înțelegerea religiei lor. Este o lume în care conceptul de gelozie este considerat rușinos, și modestia este un dezavantaj. Oamenii au uitat ce înseamnă dragostea și pur și simplu sunt în căutarea unui simplu partener. O lume în care se aruncă sume mari de bani pentru a-ți repara mașina, la orice mică zgârietură, în timp ce ei sunt atât de săraci și consideră că o mașina luxoasă ascunde acest lucru. O lume în care tinerii cheltuie banii părinților pe băutură, pe cluburile de noapte, iar fetele se îndrăgostesc de acești fraieri.

Bărbații și femeile nu mai sunt acum identificate, iar toate acestea împreună inseamna libertate de alegere, dar nu și pentru cei care aleg o cale diferită, pentru că ei vor fi considerați înapoiați și despoți. Aleg calea mea, dar e păcat că nu am găsit înțelegere în oamenii pe care i-am prețuit mai presus de orice … ” Keanu Reeves

Toate acestea le spune un OM care  a avut parte de o viata presarata cu evenimente triste care l-au marcat profund si totusi a ramas modest ,demn,vertical , cu principii de viata sanatoase , este simbolul omului smerit ,se deosebeste de ceilalti   colegi de breală prin simplitate ,moralitate si se implica în acte de caritate,este omul care a atins intelepciunea. Este un exemplu de urmat pentru cei care doresc sa schimbe  realitatea  aceasta falsa , a EGO-ului, indiferent de ceea ce spun sau fac altii.

„Lasa-i sa te judece.Lasa-i sa te inteleaga gresit.Lasa-i sa te barfeasca.Parerile lor nu sunt problema ta .Tu ramai un om bun, iubeste si simte-te liber in autenticitatea ta.Indiferent ce spun sau fac altii , sa nu indraznesti sa te indoiesti de valoarea ta sau de frumusetea adevarului tau. Continua sa stralucesti asa cum o faci deja ” ( Scott Stable).

Cu recunostinta,

Liliana

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s