Jos mastile , d-le Ego!

0 masti

 

-Cum vad eu evolutia spirituala a omului : in prima parte a vietii unii se chinuie sa ne cultive egoul (adica buruieni) ,iar in a doua parte (ca adulti) , ne chinuim ( cei care vor sa treaca la un alt nivel ) sa ierbicidam ,sa curatam terenul pentru a reveni la propria individualitate ,puri si inocenti ,la sufletul de copil.Adica la noi cei care suntem de fapt. FARA MASTI.

-Forta pleaca din interior ,atunci cand reusesti sa te descoperi si sa te accepti ,sa afli cine esti si care iti este potentialul. In schimb ,lupta interioara reflecta conflictul, dualitatea dintre Fiinta si minte ,dintre feminin si masculin si tocmai acest conflict separa ,este consumator de energie ,este puterea pe care si-o aroga masculinul in detrimentul femininului ,de mii de ani.Se vede ce realitate a creat masculinul in jurul nostru ,prin suprimarea Fiintei (femininului) .O realitate ce cultiva egoul ,lipsita de sensibilitate si iubire.

-Cand simti ca intr-un anumit segment al vietii e timpul sa schimbi ceva,dar totusi nu o faci , poti sa fii sigur ca acolo intervine mintea egotica care iti da impresia ca exista un beneficiu daca ramai in „zona de confort”.Doar ca nu realizezi ca in schimbul acelui „beneficiu” platesti cu propria liniste,bucurie ,implinire , adica nu evoluezi. Mintea va face tot ce poate sa te mentina in suferinta ,pentru ca ea asa supravietuieste, de aceea iti induce frica de nou.

-Oamenii cu adevarat fericiti,puternici nu sunt cei care agonisesc averi pe pamant ,care duc o lupta continua cu ei si cu ceilalti pentru a demonstra ceva ( indiferent ce ) , ci aceia care isi depasesc propriile frici , care renunta la masti pentru a-si descoperi adevarata identitate. Pentru ca mastile ,la un moment dat ,te sufoca ,nu-i asa ?

Liliana

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s