Feminin-masculin = Intregul

 

iubire

 

-Oamenii au pierdut busola ,s-au dezumanizat pentru cativa arginti ,pentru pozitii sociale.Traim vremurile de pe urma pentru ca prapastia dintre bine si rau se adanceste pe zi ce trece ,cei rai vor fi si mai rai , iar cei buni vor fi si mai buni.La nivel subtil au loc transformari privind cresterea frecventei vibratiei si nu vreau sa ma gandesc ce se va intampla cu cei care nu inteleg ca este nevoie sa se schimbe ,se incapataneaza sa ramana ancorati in dimensiunea 3D (ca nivel de frecventa ) .

 –Mesageri ai lui Dumnezeu – oamenii de care avem nevoie in anumite momente importante .Pentru a intelege mesajul este necesar sa fim prezenti.
Oamenii au nevoie de atentie, validare , afectiune ,comunicare .Necesitati de baza care nu le-au fost indeplinite in copilarie ,motiv pentru care s-au inchis in ei ,sub carapacea egoului ,folosind masti ,care in timp ii sufoca .Fiti autentici, ,fiti voi ,exprimati-va liber trairile si sentimentele pentru ca aceasta inseamna sa fiti puternici. Altfel va sufocati ,va inecati in depresii si suferinta.

 –Simplitatea= relaxare ,pace ,fericire
Luxul se intretine cu cheltuiala …de energie = incordare , minim 2 joburi ,stres.

 –Dumnezeu nu este o persoana .Este constiinta pura si cea mai inalta forma de inteligenta. Este peste tot , in noi, in fiecare celula , in firul de iarba ,este Totul.

Este dureros sa te trezesti intr-o lume adormita (spiritual). Sunt multi cei care incearca sa te readuca in starea de somn ,ironizandu-te si aruncand cu noroi .

 –Un semn ca ai inceput sa te „trezesti” : nu te mai ataci si nu ataci. Era de fapt reactia egoului ,a corpului pretentiei care nu suporta sa fie mai prejos , ca parerea lui sa fie infirmata de altcineva. Aceasta demonstreaza lipsa flexibilitatii ,a perceptiei imaginii de ansamblu ,pentru ca egoul te mentine inchistat intre anumite limite , conditionari, tipare.

 –Isus s-a intrupat in urma cu 2000 de ani pentru a ne indemna sa-i urmam Calea . El este in noi ,este viata si numai prin El putem ajunge la Dumnezeu. Ceea ce avem de facut este sa ne lepadam de Satana (de EGO).

 –Nu exista o singura realitate. Cati oameni sunt atatea realitati sunt percepute si create, in functie de nivelul de constiinta la care se afla fiecare. Ceea ce pentru mine este perceput ca fiind un lucru bun si constructiv, pentru altul este opusul. La un nivel de constiinta ridicat prapastia bine-rau ,feminin -masculin se reduce ,de fapt un om spiritualizat accepta tot ceea ce primeste in fiecare moment ,privind situatiile respective ca fiind necesare evolutiei sale , deci reduce dualitatea la unime ,bine-rau facand parte din intreg. Femininul din noi este esenta divina iar masculinul este mintea. Femininul a fost si este inca suprimat de societatea materialista a masculinului,exacerbata prin consumerism.Mintea in esenta este utila pentru a rationa ,pentru adaptarea la aceasta dimensiune fizica ,dar intre timp a preluat conducerea asupra omului si a societatii , curentul filozofic de materialism determinand mintea sa se identifice cu egoul . In prezent egoul este la rang de virtute ,important a devenit ceea ce detine fiecare,competitia , rapacitatea cu care unii dintre semeni dobandesc indiferent de mijloace ,indepartand umanitatea de spiritualitate , de flacara divina interioara,de feminin.De aceea sunt atatea conflicte interioare ,dar si exterioare .

Liliana

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s