Din lumea interioara adunate….

-Permite-ti sa fii liber de cutume, de dogme, credinte,tipare comportamentale,conditionari ,este timpul sa  “rupi lanturile” care te tin prizonierul egoului  timp de atatea existente.Stiu, este greu pentru ca aceste conditionari ti-au frant aripile ,ti-au spulberat visele , dar aminteste-ti de copilul interior ,care esti TU , invata sa mergi din nou si  sa-ti cuceresti libertatea. Accepta confruntarea cu temerile nascute din automatisme ,limitari ,credinte si permite fiintei  creatoare sa iasa la suprafata , sa se exprime prin noi experiente,oportunitati , noi abilitati si concepte.Aceasta este adevarata libertate !

-Cand se ajunge la despartire inseamna ca ceva nu mai functiona si este mai bine pentru amandoi sa mearga fiecare pe drumul sau. Important este sa analizezi care este motivul pentru care s-a ajuns in acel punct si ce ai invatat din acea experienta si sa mergi mai departe. Daca inca suferi inseamna ca nu ai integrat lectia pe care o aveai de inteles si astfel ai amplificat golul emotional pe care il aveai deja inainte de a intra in acea relatie. Daca nu aloci timp sa vindeci rana emotionala vei intra intr-o relatie similara care iti va crea aceiasi suferinta. Lasand timp pentru vindecare, intelegand ce tipar comportamental repeti de fiecare data ,vei reusi sa evoluezi , ca pe viitor sa intri intr-o relatie implinitoare.

-Daca percepi viata ca pe o povara ,daca nu te mai implinesc relatia , jobul ,atunci schimba ceva , poate este suficient sa schimbi doar atitudinea si vei percepe realitatea diferit.Schimbarea poate implica chiar iesirea din vechile relatii personale sau profesionale si trecerea la un alt nivel ,conform noului TU.

-Flacara divina ,ascunsa vederii omului de masca egoului ,se intretine prin rugaciune,iertare,iubire , compasiune ,onestitate. Doar astfel flacara creste , prinde viata , iar egoul se usuca.

-Sunt multi aceia care ii acuza pe cei care dezvolta personalitati multiple ,depresii, deci probleme la nivel psihic, ca sunt nebuni .S-a gandit cineva care este cauza acestora ,se intreaba cineva oare ce copilarie au avut acesti oameni , prin ce traume emotionale au
trecut ?Este usor sa acuzam ,mai greu este sa simtim cu sufletul. Inainte de a arata cu degetul ,de a acuza ,indiferent de gunoiul celuilalt,este bine sa ne indreptam atentia spre propriile bariere care ne impiedica sa percepem realitatea la un alt nivel .

-Un om trezit reprezinta un pericol pentru cei care inca dorm.De fapt egourile lor ,care ii tin departe de viata, sunt cele care percep pericolul .Acestia fac tot ce le sta in putinta pentru a-l readuce pe cel trezit in imparatia egoului,acolo unde ei dorm.

Liliana

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s