Suntem co-creatori doar atunci cand cultivam iubirea si binele

0 soarele si luna

-Oamenii in esenta lor sunt energie , sunt creatori , generatori de energie divina ,insa in dimensiunea 3D ,egoul i-a transformat in energie condensata (materie) ,in recipiente , consumeristi si consumati .Frecventa vibratiei egoului ne tine departe de Fiinta , de esenta divina, iar pentru a evolua ,pentru a trece intr-o dimensiune superioara este necesar sa crestem frecventa vibratiei .”Atunci când acţionezi cu iubire şi spui cuvinte pline de iubire, Spiritul sălăşuieşte în tine şi se trezeşte în ceilalţi. În astfel de momente realitatea fizică nu mai pare atât de densă ca înainte. Când iubirea este prezentă, trupul şi lumea sunt pătrunse de lumină, binele devine posibil şi este preamărit. Lumea pe care o vezi când iubirea este prezentă în inima ta, nu este aceiaşi lume pe care o vezi, atunci când eşti preocupat de necesităţile ego-ului tău.”- Paul Ferrini

-In fiecare om exista intregul univers ,Luna este femininul , Soarele este masculinul , materia perceptibila este constientul , iar materia neagra este inconstientul , necunoscutul ,umbra din noi .In realitate totul este energie ,tot ceea ce percepem noi ca fiind materie , de fapt este energie condensata. Gandurile si actiunile noastre influenteaza in bine sau rau intregul, constiinta cosmica. Binele creaza , construieste ,iar raul distruge. Suntem co-creatori doar atunci cand cultivam iubirea si binele .

-Toti suntem copiii lui Dumnezeu,venim din aceiasi Sursa, de aceea  este necesar sa avem intelegere si iubire fata de aproapele nostru si sa-l privim ca pe sinele nostru. Judecata, ura,revolta, barfa ,de fapt reprezinta un atac indreptat asupra  noastra ,suntem proprii agresori ,ne incarcam de resentimente si energii negative.Dar este si o forma de egoism , deoarece pretindem ca ceilalti sa se schimbe , sa corespunda „standardelor”noastre, cand schimbarea pleaca in primul rand din noi . Perceptia noastra asupra celorlati este asa cum suntem noi ,fiecare percepe realitatea diferit in functie de conceptiile, credintele care il guverneaza. Ganditi-va ca astfel se incalca rugaciunea Tatal Nostru : „Si ne iarta noua greselile noastre, precum iertam si noi gresitilor nostri ,si nu ne duce pe noi in ispita si ne mantuieste de cel rau ” .”Cel rau” este raul din noi , adica EGOUL ,el ne impiedica sa iertam ,el este ispita ,este suma gandurilor si emotiilor negative si face tot ce poate pentru a ne dezbina si a ne mentine la un nivel scazut al frecventei vibratiei , adica departe de Dumnezeu.

-Asistam la transformari la nivel planetar fara precedent ,pentru unii perceptibile , pentru altii la nivel subtil ,astfel ca realitatea asa cum o stim acum se va ” dizolva”. Probabil va intrebati de ce acum ? In viziunea mea, suntem la finalul unui ciclu universal si ca la orice final se trage linie si se constata daca suntem pe plus (daca am evoluat ca specie ) sau pe minus (adica suntem adanc ancorati in material). Se pare ca dupa mii de ani inconstientul colectiv a ajuns sa reprezinte „un sac de cartofi ” plin de negativitate ,o povara atat pentru noi cat si pentru univers si daca nu se intervine pentru echilibrarea balantei , ne vom autoanihila sau vom fi distrusi din exterior ,asa cum s-a mai intamplat in trecut. In acest sens suntem „sustinuti” de catre divinitate prin energii de inalta frecventa pentru a ne purifica , a scoate la suprafata si a vindeca , fiecare dintre noi ,ceea ce s-a acumulat in atatea vieti pe pamant. Putem spune ca aceasta este Apocalipsa despre care se tot vorbeste , sfarsitul unei lumi vechi si inceputul unei lumi noi cu un Pamant Nou ,un Soare Nou si Omul Nou ,al Sinelui Superior. Iubiti si iertati ,pe voi si pe aproapele vostru ,pentru ca este vorba de viitorul nostru , al copiilor nostri si al planetei .

Liliana

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s