IN ESENTA SUNTEM MAI MULT DECAT GENII

gratia-divina-1-638

 

-Cine are urechi de auzit si ochi de vazut ,va intelege. Ce este sus este si jos ,Lumina si Intunericul sunt sus , jos si bineinteles ,in noi,pentru ca facem parte din intreg . Pentru a dobandi miracolul Intregului trebuie sa renuntam la dualitate ,sa cream o punte intre cele doua parti ale Intregului . PRIN IUBIRE !!

„Este adevărat, de la sine înţeles şi fără nicio îndoială.
Ce e deasupra este la fel cu ceea ce este dedesupt; iar ce este dedesupt e la fel cu ce este deasupra, pentru a împlini, astfel, miracolul întregului.
Şi după cum toate provin din Unul, toate lucrurile au fost create de acest Unic, prin reflectare.
Soarele îi este tată, luna îi este mamă, vîntul l-a purtat în pîntec, pământul îi este doică.
Este părintele întregii minuni a lumii.
Puterea sa este desăvârşită dacă preschimbat în pămînt.
Separă pământul de foc, subtilul de grosier, cu băgare de seamă şi cu judecată.
Urcă de la pământ la cer şi apoi coboară din nou pe pământ şi strânge laolaltă puterile lucrurilor superioare şi ale celor inferioare. Astfel dobândi-vei slavă întregii lumi, iar întunericul se va depărta de la tine.
Este puterea puterilor, căci biruie asupra tuturor lucrurilor subtile şi le pătrunde pe cele solide.
Astfel a fost creată mica lume, după modelul celei mari. Din aceasta şi în acest fel se fac minunate realizări.
Iată pentru ce sunt numit Hermes Tri-smegistul, având cele trei părţi ale esenţei lumii întregi.
Ceea ce am avut a spune despre lucrarea Soarelui este complet.”-Hermes Trismegistul

-Materia intunecata din noi ,necunoscutul ,acea zona de care ne temem , umbra ,este de fapt suma gandurilor si energiilor negative (acel corp durere ) acumulate in cursul vietilor in Planul Fizic si este cea care ne blocheaza evolutia . Singura cale de a transforma aceasta zona (care ne confera calitatea de sclavi ) intr-un potential neutilizat pana in prezent ,este spiritualizarea , cresterea frecventei vibrationale , “aprinderea” luminii ( a Constiintei ) ,ceea ce va conduce la revenirea memoriei noastre ancestrale de fiinte divine , de lumina, inzestrate cu capacitati divine care exista in stare latenta in fiecare din noi : cresterea procentului de utilizare constienta a capacitatii creierului , modificarea ADN,s.a. Doar astfel putem deveni autonomi din toate punctele de vedere. IN ESENTA SUNTEM MAI MULT DECAT GENII .

-Dumnezeirea , starea de desavarsire a omului prin reconectarea cu divinitatea,trezire spirituala sau iluminare .Pana la acel moment, oamenii sunt inconstienti spiritual.

-„Dumnezeu nu condamnă căderea omului. Dumnezeu condamnă lipsa voinţei omului de a se ridica. Aşa că, Hristos s-a răstignit pentru noi, şi-a vărsat sângele până la ultima picătură şi Hristos a înţeles cât poate omul, că de aceea s-a întrupat în chip de om, să vadă cât poate duce firea umană. Şi a văzut cât poate duce. A mers şi a dus crucea, a postit, s-a rugat, a răbdat de foame, a plâns, a înţeles durerea, a putut să verifice ce stare ai când cineva te pălmuieşte pe nedrept şi a ajuns până acolo să spună: „Iartă-le lor, că nu ştiu ce fac! Iartă-le lor, Părinte, păcatele lor” .(Părintele Nicolae Tănase). Aceasta inseamna credinta ,iar Isus a vrut sa ne arate (prin propriul exemplu) Calea de urmat , pentru a ne mantui.

-Masca (persoana)= interfata cu exteriorul ,modalitatea de adaptare la realitatea egoului ,de a ascunde zonele vulnerabile ale individului , lipsa de incredere ,a stimei de sine ,a iubirii de sine.
Autenticitatea = curajul de a fi TU , modalitatea prin care demonstrezi respectul si iubirea fata de ceilalti, respectandu-te si iubindu-te pe tine .

Liliana

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s