Raul nu exista, este absenta binelui si a iubirii

0lumina

Din lumea interioara adunate…

-Ce este raul ? Raul nu exista ,este absenta binelui si a iubirii ,asa cum intunericul este absenta luminii. Raul ,intunericul sunt perceptii ale unei minti lipsite de constiinta . Doar aprinzand lumina interioara (constiinta) ,intunericul dispare.

-Cand ti-ai descoperit darul si il pastrezi doar pentru tine ,atunci totul este in zadar , nu ai reusit decat sa imputernicesti egoul.
Darul iti este dat pentru a-l impartasi cu ceilalti ,doar astfel cresti si infloresti , poti crea in continuare .Restul este egoism.

-Valoarea omului sta in ceea ce este el ,in folosirea intregului potential ,a rationalului si intuitiei,a masculinului si femininului ,a materialului si spiritualului. Un om care este ancorat doar in material ,care lasa neexplorata latura intuitiva (al saselea simt) ,creaza un conflict interior ,un dezechilibru la nivel energetic ,care isi pune amprenta asupra propriului destin ,a evolutiei spirituale.

-”Nu intra intr-o relatie de pe o pozitie dezavantajoasa, nu intra disperat, nimeni nu vrea pe cineva disperat! Este o cale atat de inchisa! Nu fiti disperati! Dacă esti disperat inseamna ca esti nespus de gresit indrumat de propria ta gandire. Prin urmare, folositi-va de timpul cat sunteti singuri pentru a alunga disperarea si pentru a fi ancorati in adevar. Apoi, in momentul potrivit, viata aduce pe cineva care iti este atat de potrivit tie.” Mooji

-Imnul national reflecta somnul adanc al natiunii ,al ignorantei ,care intre timp a condus la nasterea multor monstrii. E nevoie urgenta de trezire la identitatea personala pentru ca exista riscul pierderii identitatii nationale.

-La Cunoastere se poate ajunge doar prin TREZIRE SPIRITUALA. Cunoasterea exista in fiecare din noi ,pentru a o accesa e nevoie de ridicarea frecventei vibratiei , deci prin evolutie spirituala.Orice alte tehnici spirituale exterioare sunt inutile.

-Marea problema a omenirii este la nivel de constiinta , de aceea accepta sa fie sclavi.

-In ce consta a doua nastere a omului , darul lui catre Dumnezeu ? Iesirea din inchisoarea egoului. In prima faza socul este mare , pentru ca Lumina te poate orbii, dar daca ai ajuns acolo , inseamna ca esti suficient de pregatit sa faci fata .

-Pentru a fi fericit nu ai nevoie de lux.Simplitatea este caracteristica oamenilor intelepti.

-Va amintiti indemnul parintilor ” Joaca-te acum cat esti copil ,pentru ca nu te mai intalnesti cu anii astia ” ? Oare realizau semnificatia reala ? Ca de fapt era vorba de libertatea noastra ?Noi , adultii ,in esenta suntem copii ce am imbracat „haina” grea a egoului ,impus de altii , de parinti, de scoala, de un sistem care ne programeaza sa fim sclavi. Aceasta haina a egoului (mastile) ne-a indepartat de Fiinta, de copilul interior ,care a ramas captiv intr-o inchisoare ce nu i-a permis sa creasca, sa se dezvolte si …se sufoca.Toate frustrarile, furiile ,nemultumirile oamenilor sunt un semnal ca Fiinta interioara se sufoca , este suprimata de ego. Lasati copilul interior sa se exprime , fiti autentici , oferiti-i ceea ce nu a primit la timpul potrivit : iubire, atentie ,afectiune, fiti blanzi cu el si nu il judecati si cel mai important creste-ti impreuna cu el ,descoperi-ti potentialul si ..fiti liberi .

Liliana

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s