Fara implicarea spiritului nu se poate vorbi de iubire

iubirea

-„Nu e nevoie de temple, nu e nevoie de filozofii complicate. creierul și inima mea sunt templele mele, filozofia mea este bunătatea.Nu putem obține pace în lume până nu facem pace în noi înșine „. Dalai Lama

-Pasiune obsesiva, dorinta , placere ? Nu , nu aceasta este iubirea care sa te implineasca ,este un semn ca ti-ai pierdut reperele , ca nu esti centrat , constient de frumusetea adevarului tau .Iubirea este ceva asumat, implica responsabilitate, profunzime şi sfinţenie ce nu are asemanare cu nimic altceva pe lumea asta. Iubirea nu implică obligatoriu prezenţa fizică a celuilalt .La fel de bine prezenţa acestuia lângă tine nu implică iubire, situatie in care vorbim de co-dependenta. Iubirea este creatia ta ,tu alegi momentul potrivit ,cand esti pregatit sa daruiesti si sa primesti ,pentru ca iubirea vine din infinit si se duce in infinit , este liantul ce leaga manifestatul de nemanifestat si sta la baza spiritualitatii . Fara implicarea spiritului nu se poate vorbi de iubire .

-In viziunea mea , viata in dimensiunea fizica este o scoala. Scoala in care ni se predau lectii ,unele insotite de durere si greutate , rolul nostru este de a le integra , de a intelege sa nu repetam tipare comportamentale , credinte care ne conduc de fiecare data pe acelasi drum inchis. De aceea ne-au fost date relatiile cu ceilalti, pentru a învăța despre noi, pentru a înțelege mai mult. Relațiile noastre, indiferent de natura lor, au intotdeauna ceva de oferit și, dacă intelegem mesajul (dur uneori ) , ne ajuta sa evoluam , sa punem caramizi la propriul edificiu .La calea care ne conduce catre viata .Acea viata spre care ne indeamna Iisus : “Eu sunt Calea, Adevarul si Viata”.

-Fiecare tezaurizeaza un potential unic , este ceea ce ne individualizeaza, important este sa-l identifici ,sa-l cultivi ,sa ai curajul sa iesi din rand ,sa nu accepti sa fii o copie a celorlalti. Sa fii TU , sa te pui in valoare.

Liliana

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s