Din lumea interioara adunate

-Smerenia = depasirea egoului , capacitatea de a fi TU indiferent de persoana din fata ta.

-Suntem programati sa functionam la extreme : bine-rau , frumos-urat , stapan-sclav, calau-victima. Unii pretind ca sunt cei mai destepti si cei mai frumosi ,umilind si dominand, iar altii accepta sa fie dominati si umiliti convinsi fiind ca nu merita mai mult.Unii considera ca detin puterea , altii isi cedeaza puterea , dar in realitate ambele categorii sunt victime ,au parte de suferinta , de Frici.

-Cine esti? Care este motivul intruparii tale ? Sunt convinsa ca sunt intrebari care ti-au trecut prin minte macar o data .In viziunea mea suntem fiinte spirituale care avem o experienta fizica , plamaditi de Dumnezeu ,dupa chipul si asemanarea sa, din pamant ,energie si inteligenta ,cu scopul de a trece dintr-o dimensiune in alta , superioara, ca si frecventa. Pentru ca Universul functioneaza in perfecta armonie , pe frecventa iubirii neconditionate ,a binelui si a eticii. Si aceasta nu se poate realiza decat prin lepadarea de SInele fals ,de ego , prin purificare interioara , a subconstientului . Functionarea fiintei umane pe o frecventa joasa , a urii , vanitatii, razbunarii ,lacomiei ,etc ,conduce la boala si moartea trupului .

-Calitatea de OM este data de capacitatea de a fi constient, responsabil, de a-ti pastra integritatea ( mentala, sufleteasca si trupeasca) ,deci de a iesi din starea de amnezie ,de insconstienta spirituala. Suntem proiectati sa functionam respectand legile Universului,ale iubirii neconditionate ,ale binelui si eticii, suntem baterii care se incarca cu energie cosmica ( christica , a iubirii) si o transmitem mai departe .Orice gand, cuvant sau actiune care se opun acestor legi ne propulseaza de pe frecventa inalta a iubirii in banda de frecvente joase, ale dimensiunii 3D. De aceea, cei care opun rezistenta se incarca cu energie negativa, pe orizontala , provocand si provocandu-si durere. Mandria, orgoliul, vanitatea , ura, barfa , victimizarea,lacomia,minciuna, etc sunt specifice dimensiunii 3D si sunt opuse iubirii neconditionate , deci reprezinta auto-agresiune si agresiune proiectata in exterior .Care ar fi calea cea mai sigura de a iesi din starea de amnezie, de somn, daca tu nu alegi prin liber arbitru sa o faci de buna voie ? Un soc ,asa zisul ” un sut in …. un pas inainte „. Este destul de dureros sa treci printr-o trezire brusca si sa fi obligat sa iesi din „zona calduta de confort” .Durerea pe care o simti este de fapt frica de moarte a egoului . In functie de cum te pozitionezi fata de situatia respectiva ,socul poate reprezenta o adevarata binecuvantare ,pentru ca realizezi ca ai trait in minciuna ,ai calcat de nenumarate ori pe Fiinta ta doar pentru a face pe plac altora sau pentru ca aveai un „beneficiu” ,ai facut compromisuri care au afectat integritatea ta si toate te-au indepartat de ceea ce ai mai de pret : de divinul din tine. Si te mai intrebi de ce ai framantari interioare, frustrari, angoase. Cel mai greu este sa iesi din starea de negare , de a te minti pe tine ca este bine ,din iluzia ca maine va fi mai bine .Fara sa te intalnesti cu Umbra ta , cu Frica, fara sa treci prin valea plangerii (cei care au trecut pe acolo stiu la ce ma refer) nu ai cum sa spui ca te-ai inscris pe calea care duce la Lumina.Important este sa fii TU indiferent de furtuna din jurul tau.Sa ramai in Adevarul tau, pentru ca la momentul potrivit (al sincronicitatii ) vei primi darul divinitatii.

Liliana

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s