Din lumea interioara adunate

-Evolutia fiintei umane consta in dizolvarea cetei la nivel mental.Preocuparea excesiva pentru acumulare materiala nu reprezinta evolutie ,ci stagnare , chiar involutie.Motivul il reprezinta Egoismul , lipsa unei gandiri ordonate si disciplinate , focusarea pe abordarea existentei doar din punct de vedere material. Neglijam manifestarea spiritului,constiintei , tradusa prin INTUITIE.Am fost transformati in recipiente care acumuleaza din exterior hrana (care a ajuns sa ne imbolnaveasca trupul) , informatie pe care suntem obligati sa o memoram inca din copilarie pentru ca mai tarziu sa o punem in parctica in calitate de sclavi .In realitate , nu avem nevoie sa acumulam nimic din exterior ,deoarece ADN-ul nostru ne garanteaza autonomia .Noi suntem proiectati sa cream si sa daruim in exterior , nu sa acumulam. Hrana noastra este prana ,energia cosmica invizibila ochilor fizici , de asemenea cunoasterea este in interiorul nostru , amprenta divina , creatia.Respectand legile divine ,prin etica, disciplina , depunand efort fara grave abateri de la acestea , putem evolua catre ceea ce suntem noi de fapt : fiinte superioare. Materialismul si egoismul mentin mintea intr-o zona de intuneric , de confuzie , care este echivalenta cu dizarmonia spirituala launtrica , astfel glasul constiintei se stinge.

-In ultima perioada am avut parte de o avalansa de accidente, crime, pierderea autocontrolului , etc. Cam multa ” ceata ” pe metru patrat. In prezent ,intunericul a pus stapanire pe ochii mintii constiente , glasul constiintei s-a stins datorita vorbariei continue a mintii egotice .Astfel , majoritatea oamenilor functioneaza pe pilot automat ,la mansa se afla subcontientul ,deci traim in trecut ,in cea mai mare parte a timpului .NU SUNTEM CONSTIENTI, PREZENTI si facem greseli , pentru ca ne conduce mintea egotica.
Tu de cate ori ai constientizat ca gresesti fara sa-ti dai seama ?

-Daca in interactiunea cu ceilalti  te consideri afectat ,lezat in anumite privinte , atunci acea situatie spune ceva despre tine , oglindeste ceea ce negi la tine si  in acea zona ai de lucrat .

Liliana

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s